23.03.2024
Телеканал NTD

Сім андських кондорів випустили в дику природу в Аргентині

Сім андських кондорів випустили в дику природу в Аргентині

Ще кілька секунд, і ці величні птахи будуть на волі. В аргентинській провінції Ріо-Негро випускають у..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Ще кілька секунд, і ці величні птахи будуть на волі. В аргентинській провінції Ріо-Негро випускають у дику природу сім андських кондорів.

П’ятьох виростили в центрі розмноження. А ще двох кондорів раніше знайшли в горах. Вони мали ознаки отруєння. Тепер це звичайне явище в Аргентині. Птахів вилікували, і вони повертаються до звичного життя.

Андський кондор — найбільший птах Західної півкулі, який літає. Самці можуть важити до 15 кілограмів, а самиці — до одинадцяти.

Ці птахи живуть до 50 років, а в неволі доживають і до 70. Розмножуються рідко — раз на два роки. Тому ці пернаті хижаки дуже вразливі.

Природозахисники вже кілька десятиліть вирощують андських кондорів і випускають їх у дику природу.
Коротке посилання на цю сторінку:

Сім андських кондорів випустили в дику природу в АргентиніУ Словенії завершили земляні роботи в новому тунелі, який веде до АвстріїАвстралія дозволила працівникам не відповідати на дзвінки начальства у вихідніУ Гонконгу запроваджують заборону на одноразовий пластиковий посуд100-річний олімпійський чемпіон Франції готується нести смолоскип Ігор 2024 рокуЗнаменитий рибний ринок у Токіо приваблює відвідувачів ресторанами та СПА-центромЗаборону на табори безпритульних хочуть розширити на всю КаліфорніюНезвичайну кількість мертвих кайр знаходять на узбережжі ФранціїУ Пуерто-Рико оголосили надзвичайну ситуацію через лихоманку денгеНирки — у центрі нової кризи в Непалі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: