25.07.2024
Телеканал NTD

Реквізит із фільмів зі Сталлоне продадуть на аукціоні

Реквізит із фільмів зі Сталлоне продадуть на аукціоні

Від боксерських рукавичок із «Роккі» до пов'язок на голову з «Рембо». Пам'ятні речі з фільмів, де..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Від боксерських рукавичок із «Роккі» до пов’язок на голову з «Рембо». Пам’ятні речі з фільмів, де знімався Сильвестр Сталлоне, продадуть на аукціоні. Планують уторгувати коло півтора мільйона доларів.

[Мартін Нолан, виконавчий директор аукціонного дому]:
«Маємо речі від 400 до 600 доларів, і від восьми до десяти тисяч. Сценарії дорожчі — від 40 до 60 тисяч доларів. За все плануємо отримати від одного до півтора мільйона».

Загалом експонатів коло 500. Це костюми, декорації, сценарії, записи та інше.

Так, шанувальники «Рембо» зможуть придбати колекцію ножів із перших трьох фільмів. Її оцінюють в 10–20 тисяч доларів.

[Мартін Нолан, виконавчий директор аукціонного дому]:
«Коли люди приходять сюди, то щонайперше помічають боксерські рукавички, черевики. Але мої улюблені експонати — сценарії, бо це як порожнє полотно перед початком створення фільму».

Сталлоне народився в Нью-Йорку в 1946 році. Прославився завдяки фільмові «Роккі», який дістав «Оскар». Після цього його кар’єра пішла вгору, і він став однією з найбільших зірок голлівудських бойовиків.

Зараз акторові 75. Усі лоти перебувають у його колекції. Продати її вирішив, бо переїжджає до іншого будинку.

Аукціон відбудеться в грудні в Беверлі-Гіллс.
Коротке посилання на цю сторінку:

Реквізит із фільмів зі Сталлоне продадуть на аукціоніНародну музику шоро в Бразилії визнали культурною спадщиноюВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракар

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: