27.06.2024
Телеканал NTD

Ветеринари вийшли шукати обгорілих тварин після пожежі в Іспанії

Ветеринари вийшли шукати обгорілих тварин після пожежі в Іспанії

Пожежу на південному березі Іспанії, що палала майже тиждень, узяли під контроль. Допомогли дощі й зусилля..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Пожежу на південному березі Іспанії, що палала майже тиждень, узяли під контроль. Допомогли дощі й зусилля вогнеборців.

З 8 вересня вогонь випалив майже 10 тисяч гектарів лісів і чагарників. У постраждалих районах знаходять обгорілий транспорт, зокрема вантажівки й бульдозери.

Приїхали сюди й ветеринари, щоб знайти обгорілих тварин.

[Віргін Валграве, ветеринар]:
«Усі знають, що тут була велика пожежа. І сьогодні перший день, коли вогонь узяли під контроль. Ось чому ми прийшли сюди з їжею, ліками та всім іншим для тварин. Будемо шукати біля доріг постраждалих обгорілих звірів і надавати допомогу».

До гасіння залучили коло 1000 пожежників та армійців, а ще близько 50 літаків. Це був один із найскладніших осередків займання в Іспанії за останній час. Загинув один вогнеборець.

Пожежа розгорілася минулого тижня через сильні вітри. Вогонь охопив гірський район біля прибережного курорту Естепона, який популярний серед британських туристів і пенсіонерів.

Із зони лиха евакуювали близько 2000 осіб. Як повідомляють, більшій частині з них уже дозволили повернутися.

Влада вважає, що загоряння сталося через підпал. Розслідування триває.
Коротке посилання на цю сторінку:

Ветеринари вийшли шукати обгорілих тварин після пожежі в ІспаніїНегода залишила без світла сотні тисяч австралійцівІзраїль убив трьох синів лідера ХАМАСуВерховний суд США дозволив Техасу арештовувати нелегальних мігрантівДесятки загиблих: Пакистан накрили рясні снігопади та зливиАвстралія підтвердила загибель волонтера в Секторі Гази та зажадала від Ізраїлю відповідейОкружний апеляційний суд США призупинив новий міграційний закон штату ТехасФранцузькі фермери спробували заблокувати гуртовий ринок у ПарижіФермери блокують автомагістралі в усій ІспаніїПетропавловськ, що в Казахстані, частково затоплений, тисячі людей евакуйовано

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: