20.12.2024
Телеканал NTD

Панди-близнюки народилися в мадридському зоопарку

Панди-близнюки народилися в мадридському зоопарку

Одразу двох дитинчат народила велика панда в зоопарку Мадрида. Тепер малюків по черзі даватимуть мамі, щоб..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Одразу двох дитинчат народила велика панда в зоопарку Мадрида. Тепер малюків по черзі даватимуть мамі, щоб та їх вигодовувала. Зазвичай панди дбають лише про одне дитинча — найсильніше. Тому доводиться йти на хитрощі.

[Ева Мартінес, ветеринар]:
«Народження близнюків — особлива подія. Так ми зробили внесок у збереження цього рідкісного виду».

Ветеринари виміряли та зважили новонароджених. Одне дитинча важить 170 грамів, а друге — коло 140. Визначити їхню стать поки не можна.

На певний час близнюків приховають від сторонніх очей.

[Ева Мартінес, ветеринар]:
«Вони дуже крихітні й немічні, зараз про них піклується мама. За два з половиною місяці вони підростуть, а потім зможуть вийти в інший вольєр. Тоді гості побачать цих привабливих і красивих тварин».

Маму-ведмедицю звуть Хуа Цзуй Ба, а тата — Бін Сін. Це їхні п’яте й шосте дитинчата.
Коротке посилання на цю сторінку:

Панди-близнюки народилися в мадридському зоопаркуПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїУ Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового домуФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в Римі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: