29.01.2024
Телеканал NTD

50 відтінків рудого: у Нідерландах зібралися сотні власників вогненних шевелюр

50 відтінків рудого: у Нідерландах зібралися сотні власників вогненних шевелюр

Руді й веселі. Сотні власників вогненних шевелюр зібралися на півдні Нідерландів у Тілбурзі. Тут проходить триденний..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Руді й веселі. Сотні власників вогненних шевелюр зібралися на півдні Нідерландів у Тілбурзі. Тут проходить триденний фестиваль «Дні рудих». Учасники приїхали з Великої Британії, Німеччини, Угорщини, США та інших країн.

[Барт Рувенгорст, організатор фестивалю]:
«У дні фестивалю сотні рудих збираються разом, і це особливе почуття. Наприклад, до нас приїхала руда єгиптянка. Вона каже, що у своєму місті одна така. А тут вона зустрілася зі своєю міжнародною сім’єю».

Торік фестиваль скасували через пандемію. Зараз учасників менше, ніж зазвичай. Заходів теж небагато, але розваг однаково вистачає. Приміром, можна дізнатися назву кольору свого волосся за допомогою таблиці. На ній показано 50 відтінків рудого.

[учасниця фестивалю]:
«Нам весело спілкуватися, і тут зустрічаєш багато людей, а можна побути й на самоті. Це щось особливе».

Фестиваль «Дні рудих» проходить у Нідерландах із 2005 року. Зазвичай на нього з’їжджається до 5000 осіб із різних країн.
Коротке посилання на цю сторінку:

50 відтінків рудого: у Нідерландах зібралися сотні власників вогненних шевелюрКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринЦерква в Болівії влаштувала свято для сотень бездомнихДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Катання на собачих упряжках приваблює до Лапландії дедалі більше туристівУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиВ Антарктиці помітили рідкісного білого пінгвінаХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більше

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: