18.10.2024
Телеканал NTD

У Чилі врятували заблукалого пінгвіна Гумбольдта

У Чилі врятували заблукалого пінгвіна Гумбольдта

Заблукалого пінгвіна Гумбольдта врятували в Чилі. Спочатку на березі Тихого океану його помітили туристи. Пінгвін зовсім..

Дата завантаження: 2024-04-18

video

Заблукалого пінгвіна Гумбольдта врятували в Чилі. Спочатку на березі Тихого океану його помітили туристи. Пінгвін зовсім ослаб і, здавалося, не розуміє, де опинився. Можливо, від звичного місця проживання його віднесло морською течією.

Опіку над птахом узяли місцеві рибалки. Спочатку його відправили до ветеринарної клініки в Кальдері. Пінгвін набрався сил, і тепер його повертають у дику природу Національного парку Пан-де-Асукар.

[Гонсало Гомес, співробітник агентства з рибальства]:
«Ми обрали цей парк, бо поруч є острів, де мешкає багато пінгвінів. Це місце їхнього скупчення найближче до того, де був знайдений наш птах».

Пінгвінів Гумбольдта вважають уразливим видом. У дикій природі їх дедалі менше. Зараз живе не більш як 10 тисяч дорослих птахів. Цей вид занесено до Червоної книги, і в Чилі він перебуває під охороною держава.

Пінгвіни Гумбольдта живуть на узбережжі Перу й Чилі в тих місцях, де проходить холодна Перуанська течія.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Чилі врятували заблукалого пінгвіна ГумбольдтаКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантина

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: