20.07.2024
Телеканал NTD

До індійки щодня прилітає три десятки папуг

До індійки щодня прилітає три десятки папуг

Три десятки папуг щодня відвідують індійського банкіра Радхіку в місті Пуна. Дівчина підгодовує птахів уже півтора..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Три десятки папуг щодня відвідують індійського банкіра Радхіку в місті Пуна. Дівчина підгодовує птахів уже півтора року. Нетерпляче чекає їх вранці й увечері.

[Радхіка Сонаване, жителька Пуни]:
«Є два чи три доброзичливих папуги, яким подобається, коли їх годують із рук. Але спочатку птахи беруть їжу з годівниць, і лише коли звикнуть, починають їсти з рук».

Спочатку до Радхіки прилітало небагато папуг, але під час пандемії пернатих гостей побільшало.

[Радхіка Сонаване, жителька Пуни]:
«Раніше прилітали ожерелові папуги Крамера. Пізніше з’явилися олександрійські кільчасті папуги, і тепер їх багато. Зараз вони прилітають щодня. І мені здається, між нами є якийсь зв’язок».

В Індії ожерелових папуг Крамера одомашнили ще 3000 років тому. Ці птахи мають веселу вдачу, і вони здатні імітувати безліч звуків і слів. Олександрійські кільчасті папуги теж добре уживаються з людьми, щоправда, слів запам’ятовують небагато.
Коротке посилання на цю сторінку:

До індійки щодня прилітає три десятки папугЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили місто40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіУ Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового домуЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: