20.04.2024
Телеканал NTD

Ваги й рулетки: у Лондонському зоопарку вимірюють і зважують його мешканців

Ваги й рулетки: у Лондонському зоопарку вимірюють і зважують його мешканців

Знайти, зловити і зважити. У Лондонському зоопарку триває непроста, але важлива робота. Доглядачі вимірюють і зважують..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Знайти, зловити і зважити. У Лондонському зоопарку триває непроста, але важлива робота. Доглядачі вимірюють і зважують своїх підопічних, а їх тут майже 20 тисяч.

З пінгвінами все просто — товариські птахи самі йдуть до людей. Зі спокійними черепахами взагалі проблем немає. А ось вертких мавп ще треба вмовити посидіти спокійно.

[Енджела Раян, працівниця Лондонського зоопарку]:
«Ми не зважуватимемо всіх. Наприклад, маємо багато мурашок-листорізів, але їх не вимірюватимуть. Однак ми зважимо більшість птахів, ссавців, рептилій та амфібій. Це досить складне завдання, і знадобиться тиждень, щоб його виконати».

Зважують і вимірюють тварин тут щороку. Ці дані допомагають стежити за їхнім здоров’ям. До того ж під час перевірки можна дізнатися, хто чекає на поповнення.

Зібрана інформація буде доступною для всіх зоопарків і природоохоронних організацій світу.

Цей науковий лондонський зоосад — найстаріший у світі. Він працює майже 200 років.
Коротке посилання на цю сторінку:

Ваги й рулетки: у Лондонському зоопарку вимірюють і зважують його мешканцівЯк панди граються на снігу в зоопарку у БельгіїОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Найбільша у світі природна ковзанка відкрилась у КанадіНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горили

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: