25.03.2024
Телеканал NTD

Музей морозива в Сінгапурі: як підсолодити вихід із локдауну

Музей морозива в Сінгапурі: як підсолодити вихід із локдауну

Солодкий сюрприз отримали жителі Сінгапуру, який виходить із суворого карантину. У місті-державі відкрився Музей морозива. Віддавши..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Солодкий сюрприз отримали жителі Сінгапуру, який виходить із суворого карантину. У місті-державі відкрився Музей морозива.

Віддавши коло 30 доларів за вхід, у повному розпорядженні дітей і дорослих опиняється безкоштовне морозиво та інтерактивні експонати на площі 5 із половиною тисяч квадратних метрів.

[відвідувачка]:
«Таке щастя нарешті сходити кудись у Сінгапурі. Особливо весело було в надувному замку. Спалили там калорії, які наїли з морозивом».

Музей уже прозвали «перепочинком від пандемії». Бронювати час відвідування треба заздалегідь, а на вході — показувати сертифікат про вакцинацію чи негативний тест на ковід. Зате це справжній оазис у 30 градусну спеку.

[Піракаш Ті, директор музею]:

«Тут можна не лише поласувати морозивом, а й вивчити наші експонати, які розвивають творче мислення, допомагають відірватися від турбот і міської метушні, що дуже корисно для психічного здоров’я».

[відвідувач]:
«Ми в захваті від морозива й інсталяцій, усе дуже красиво. Особливо раді діти. Наша дочка вперше в музеї».

[відвідувачка]:
«Це чудовий відпочинок від пандемії. Відмінне місце. Тут почуваєшся щасливим і забуваєш про все, що відбувається зовні».

Музей морозива — проєкт міжнародний. Один тимчасовий уже є в Нью-Йорку, а незабаром ще один планують відкрити в американському Остіні.
Коротке посилання на цю сторінку:

Музей морозива в Сінгапурі: як підсолодити вихід із локдаунуНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: