26.09.2024
Телеканал NTD

У дубайській автошколі вчаться на «рендж роверах», «теслах» та «мерседесах»

У дубайській автошколі вчаться на «рендж роверах», «теслах» та «мерседесах»

«Рендж ровер», «тесла» й «мерседес». Машини відомих брендів поповнили парк дубайської автошколи. На них навчаються майбутні..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

«Рендж ровер», «тесла» й «мерседес». Машини відомих брендів поповнили парк дубайської автошколи. На них навчаються майбутні власники потужних автомобілів.

[Джая Крішна, учень автошколи в Дубаї]:
«Привіт. Я доктор Джая Крішна. Це мій перший день в автошколі, і я радий, що кермую “теслою” поруч з інструктором. Усе чудово вже від початку».

Раніше в автошколі навчали лише на автомобілях «ніссан санні» й «тойота яріс». Потім багато хто, отримавши права, пересідав на велику й потужну машину. Людям доводилося звикати до нових габаритів та інших особливостей автомобіля. Деякі навіть потрапляли в аварії.

[Фатіма Раїс, співробітниця автошколи в Дубаї]:
«Тепер клієнти з першого дня навчаються на таких автомобілях. Як наслідок, вони дуже добре знають машину, знають, як нею керувати».

Навчання на автомобілях класу люкс уважають платиновою послугою. Вона коштує від 4 до 6 тисяч доларів США. Водночас ці курси можна закінчити швидше, бо є можливість навчатися водіння по чотири години щодня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: