25.08.2024
Телеканал NTD

Чому 9-річного художника називають да Вінчі з Дорсету

Чому 9-річного художника називають да Вінчі з Дорсету

Да Вінчі з Дорсету — так прозвали дев'ятирічного художника Лукаса з англійського графства Дорсет. У його..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Да Вінчі з Дорсету — так прозвали дев’ятирічного художника Лукаса з англійського графства Дорсет. У його роботах — увага до найдрібніших деталей. Цим вони схожі на картини великого майстра епохи Відродження.

[Лукас Грінфілд, художник]:
«Мені дуже цікаво заглиблюватися в найдрібніші деталі та промальовувати кожну зморшку, кожну цяточку. А потім, коли подивишся з боку, усе складається воєдино».

Хлопчик узявся за олівці, коли йому було трохи більш як рік. А під час вимушеної ізоляції старанно відшліфовував майстерність.

[Сімона Грінфілд, мама художника]:
«Це дивовижно. Він бере фотографію і просто з неї малює. І зображення більше, ніж у натуральну величину. Це неймовірно. Ми справді вражені».

Цей малюнок під назвою «Безпритульний» вибрали з 33-х тисяч інших картин для участі в онлайн-виставці. Її проводить Королівська академія мистецтв.
Коротке посилання на цю сторінку:

Чому 9-річного художника називають да Вінчі з ДорсетуУ Помпеях знайшли давню бенкетну залу з фрескамиДодав життєрадісності в мистецтво: виставка картин Франса Галса відкрилася в АмстердаміМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-Жанейро«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїОстанню картину Караваджо показали в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: