25.04.2024
Телеканал NTD

Як жили кочівники в Ладакху, показали на фестивалі в Індії

Як жили кочівники в Ладакху, показали на фестивалі в Індії

Танці в масках, жартівливий бій із яком та фольклорні пісні. У Ладакху, що на півночі Індії,..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Танці в масках, жартівливий бій із яком та фольклорні пісні. У Ладакху, що на півночі Індії, проходить фестиваль кочових племен. Його присвячено культурі та традиціям місцевих народів.

Тут можна дізнатися, як корінні жителі прядуть, або ж готують національні страви. На фестивалі ще проводять кінські перегони та змагання зі стрільби з лука.

[туристка зі штату Керала]:
«Фестиваль кочівників дуже цікавий. Можна побачити їхній одяг та їжу, ознайомитися з культурою та традиціями. Вони дуже відрізняються від наших. Тут чудово».

Ладакх — найвище плато Індії. Його найнижча точка розташована на відстані 2750 метрів над рівнем моря, а найвища — 7600 метрів.

Цю територію називають «Малим Тибетом», бо природа, а також місцева культура схожі на тибетські. У давнину тут проходив Великий шовковий шлях.

Влада Ладакху прагне зберегти традиційні цінності корінних народів, а також привабити до регіону більше туристів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Як жили кочівники в Ладакху, показали на фестивалі в ІндіїМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуБоснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковамиОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеКарнавал у Венеції може стати «платним»Француженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівФруктова мода: як з ананасів роблять взуттяВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в ЛондоніСендбординг повертається до Намібії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: