25.03.2024
Телеканал NTD

Показ «Dolce & Gabbana»: блиск, кольори й символи Венеції

Показ «Dolce & Gabbana»: блиск, кольори й символи Венеції

Під «Пори року» Вівальді моделі урочисто йдуть подіумом, який установлено на площі святого Марка у Венеції...

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Під «Пори року» Вівальді моделі урочисто йдуть подіумом, який установлено на площі святого Марка у Венеції. Показ організував дім моди «Dolce & Gabbana». Він демонструє свою кутюрну колекцію, а також ювелірні та годинникові новинки.

Модні покази тут ще ніколи не проходили. Захід «Alta Moda» автори присвятили місту. На сукнях і накидках вишито символи Венеції: крилатий лев святого Марка й гондоли.

Подекуди вишивку виконано у вигляді муранського скла й візерунків статуй собору святого Марка.

А фігурні рукави повторюють обриси куполів собору, карнавальних масок і носів гондол.

Загалом колекція яскрава й мерехтлива. Наряди прикрашено блискітками, кристалами та іншими блискучими елементами.

Кольори та візерунки яскраві й насичені. Те ж можна сказати й про монохромну колекцію вечірніх суконь. Примітно, що моделі взуті в туфлі на пласкій підошві.

Показ відвідали зірки кіно, музики й телебачення.
Коротке посилання на цю сторінку:

Показ «Dolce & Gabbana»: блиск, кольори й символи ВенеціїФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у ЛіваніУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Школярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитівКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в ЛондоніДва індійські ресторани судяться через куряче карі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: