25.04.2024
Телеканал NTD

Зарядка для пінгвінів: як розважають тварин у тайському зоопарку

Зарядка для пінгвінів: як розважають тварин у тайському зоопарку

Підтримувати фізичну форму й бадьорість духу під час ізоляції непросто. Навіть пінгвінам. У відкритому зоопарку Таїланду..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Підтримувати фізичну форму й бадьорість духу під час ізоляції непросто. Навіть пінгвінам. У відкритому зоопарку Таїланду ці птахи звикли до захопливих поглядів публіки. Поки вони плескалися в басейні, грілися на сонці чи просто їли, за ними постійно спостерігали відвідувачі.

Однак 23 липня в країні ввели карантин, і все змінилося. Після цього деякі пінгвіни занепали духом.

[Тоссапол Косол, доглядач зоопарку]:
«Я помітив, що вони трохи спантеличені. Зазвичай їх завжди чекає натовп. А тепер вони виходять — і нікого немає, тому іноді вони зупиняються й дивляться навколо, гадаючи, куди ж поділися люди?»

[Тавін Раттанавонгсават, директор зоопарку]:
«Зараз, коли з ними спілкуються лише доглядачі, вони напевно думають: “Чому тепер завжди одні й ті ж самі обличчя, де ж діти та їхні батьки?”»

Одне з головних завдань працівників зоопарку — знаходити пінгвінам цікаві заняття. Щодня вони прогулюються. А ще з’їдають коло 25 кілограмів скумбрії.

[Тоссапол Косол, доглядач зоопарку]:
«Якщо тримати їх лише в приміщенні з кондиціонером, вони можуть захворіти. Треба виводити їх на вулицю, щоб вони погрілися на сонці, поїли й поплавали, і треба підтримувати їхню здорову дієту».

Усього в зоопарку мешкає 41 пінгвін віком від одного місяця до 18 років.
Коротке посилання на цю сторінку:

Зарядка для пінгвінів: як розважають тварин у тайському зоопаркуДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Екзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у Бельгії40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в Іраку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: