20.02.2024
Телеканал NTD

Індійська бабуся готує і продає консерви, щоб допомогти нужденним

Індійська бабуся готує і продає консерви, щоб допомогти нужденним

У свої 87 років індійська бабуся Уша Гупта могла б заслужено відпочивати. Але вона щодня працює,..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

У свої 87 років індійська бабуся Уша Гупта могла б заслужено відпочивати. Але вона щодня працює, щоб допомогти бідним сім’ям, що постраждали від пандемії.

На кухні свого будинку в Нью-Делі літня жінка готує індійські фрукти, консервує їх, а потім продає через інтернет.

[Уша Гупта, жителька Нью-Делі]:
«Я купую манго. Прислуга допомагає нарізати, а я їх мариную. Онучка замовила банки. Ми консервуємо фрукти й продаємо їх».

Уторговані гроші надходять до благодійної організації, яку заснувала внучка жінки. Потім кошти йдуть на допомогу нужденним.

Уша вирішила використовувати свої кулінарні навички заради інших після того, як потрапила з коронавірусом до лікарні. Там вона побачила багато людських страждань. До того ж її саму теж спіткало нещастя — чоловік не впорався з «ковідом» і помер.

Бабуся й онучка продали вже 200 банок консервів і наразі зупинятися не планують.
Коротке посилання на цю сторінку:

Індійська бабуся готує і продає консерви, щоб допомогти нужденнимНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантів40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: