25.11.2024
Телеканал NTD

Колишній індійський інженер уже 30 років робить яскравих ляльок

Колишній індійський інженер уже 30 років робить яскравих ляльок

Творчість замість технічного фаху. Колишній інженер Джаян Сатхе ось уже як три десятиліття виготовляє барвистих ляльок...

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Творчість замість технічного фаху. Колишній інженер Джаян Сатхе ось уже як три десятиліття виготовляє барвистих ляльок. Майстер живе в індійському місті Пуна.

[Джаян Сатхе, лялькар]:
«У 55 років я вирішив, що виконав усі сімейні зобов’язання й можу робити все, що захочу, до кінця своїх днів».

В умілих руках дідуся народилося вже багато ляльок у традиційному індійському вбранні. Кожна унікальна й немов жива, але яка лиш застигла на мить.

Майстру також подобається робити фігурки у вигляді японських красунь чи самураїв.

86-річний індієць уважає створення ляльок найкращим ремеслом. Водночас каже, що йому треба й далі розвивати майстерність.

Скільки ляльок у колекції колишнього інженера, невідомо. Він просто постійно їх робить і не рахує.
Коротке посилання на цю сторінку:

Колишній індійський інженер уже 30 років робить яскравих ляльокНайвідоміший храм Камбоджі хоче повернути колишню кількість туристівОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКОВ Італії відкрився новий підвісний міст на висоті 175 метрівЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях Перу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: