24.09.2024
Телеканал NTD

Намет із кондиціонером: гонконжці полюбили розкішний відпочинок на природі

Намет із кондиціонером: гонконжці полюбили розкішний відпочинок на природі

Сьогодні міжнародні подорожі для гонконжців — не найкраща ідея. Після повернення кожен турист має провести на..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Сьогодні міжнародні подорожі для гонконжців — не найкраща ідея. Після повернення кожен турист має провести на карантині від 14 до більш ніж 20 днів.

І саме це робить популярними місцеві напрямки. Готелі переповнені. Також люди потягнулися до природи. Особливий попит мають місця для комфортабельного кемпінгу.

Як, наприклад, цей курорт, що розташований у північно-західній частині острова.

Громадським транспортом сюди не дістатися. Навіть таксисти ледве знаходять це місце. Воно відкрилося в березні цього року.

Зате тут можна насолоджуватися природою в максимально комфортних умовах. Так, намети обладнано кондиціонерами. Є туалети й душові кабіни з гарячою водою. І взагалі все спорядження для відпочинку надають на місці.

[Беріна Там, відвідувачка]:
«Чудова можливість для нас більше дослідити Гонконг. Якби не COVID, то я б, напевно, поїхала за кордон».

Для комфортабельного кемпінгу навіть придумали спеціальний термін — глемпінг. Сем захопився таким відпочинком три місяці тому. Каже, що під час пандемії це особливо актуально.

[Сем Чань, відвідувач]:
«Можливо, багато людей довідалися із соцмереж про глемпінг. Тепер дедалі більше гонконжців хочуть дізнатися, що це».

Згідно зі статистикою, після початку пандемії місць для глемпінгу в Гонконзі стало вдвічі більше.
Коротке посилання на цю сторінку:

Намет із кондиціонером: гонконжці полюбили розкішний відпочинок на природіНемає джерел: через забруднення іракці змушені купувати питну водуСтолиця Колумбії та 11 муніципалітетів починають нормувати водуТуристи закликають дати спокій принцесі Кейт після того, як її помітили у ВіндзоріЯк музика допомагає молоді не померти з нудьги в австралійській глушиніВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіУ Норвегії розводять песців, щоб урятувати їх від вимирання в СкандинавіїПеребіжчики з КНДР розповіли свої історії на засіданні ООНКовбаса з єнотів — новий делікатес у НімеччиніЧерез війну в Секторі Гази Ізраїль утратив тисячі палестинських робітників

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: