29.05.2024
Телеканал NTD

Які зірки заробили найбільше за всіх, розповів тижневик Variety

Які зірки заробили найбільше за всіх, розповів тижневик Variety

Деніел Крейг, який зіграв знаменитого агента «007», став найбільш оплачуваною кінозіркою світу. Завдяки контрактам із «Netflix»..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Деніел Крейг, який зіграв знаменитого агента «007», став найбільш оплачуваною кінозіркою світу. Завдяки контрактам із «Netflix» він заробив колосальні 100 мільйонів доларів. Про це свідчить рейтинг провідного американського тижневика Variety.

Такі доходи актор отримав здебільшого за підписання контрактів на два сиквели фільму «Ножі наголо». Це стрічка Раяна Джонсона, у якій Крейг грає ексцентричного детектива.

На другому місці — Двейн Джонсон. Зірка «Форсажу» і «Джуманджі» заробив коло 50 мільйонів доларів. Частково завдяки угоді на 30 мільйонів за роль в екшн-фільмі «Red One», який купив «Amazon».

Компанія «Amazon» також володіє «MGM». Це американська кіностудія, якій належить франшиза на фільми про Джеймса Бонда. У травні цього року її придбали за вісім мільярдів 450 мільйонів доларів. Як наслідок, вона отримала величезну бібліотеку фільмів і телешоу і стала серйозним конкурентом для платформ потокового відео, таких як «Netflix» і «Дісней+».

Третє місце в рейтингу доходів розділи Вілл Сміт і Дензел Вашингтон. Вони заробили по 40 мільйонів доларів за фільми «Король Річард» і «Дрібниці». Водночас кіностудія «Warner Bros» зважилася на гібридний реліз, тобто на випуск новинок одночасно і на «HBO Max», і в кінотеатрах.

Список акторок із найвищим доходом очолила Дженніфер Лоренс. Вона заробила 25 мільйонів доларів за чорну комедію від «Netflix» і режисера Адама Мак-Кея «Не дивись угору». Перше місце вона розділила з Джулією Робертс, яка знялася в трилері «Залиш світ позаду».

Зірка «Загубленого міста Д» Сандра Баллок посіла друге місце із 20 мільйонами доларів. Екшн-фільм про пригоди в джунглях, у якому знімалися Ченнінг Татум, Бред Пітт і Деніел Редкліфф, планують випустити наступного року на «Netflix».
Коротке посилання на цю сторінку:

Які зірки заробили найбільше за всіх, розповів тижневик VarietyРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміДесятки повітряних зміїв злетіли в небо над індійським АхмадабадомФруктова мода: як з ананасів роблять взуттяНайбільший у світі айсберг зняли на відео в Західній АнтарктидіДодав життєрадісності в мистецтво: виставка картин Франса Галса відкрилася в АмстердаміВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в Хорватії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: