25.06.2024
Телеканал NTD

Полоскотати нерви: хто готовий зробити фото на прозорому балконі в Сан-Паулу

Полоскотати нерви: хто готовий зробити фото на прозорому балконі в Сан-Паулу

Фотосесія на висоті пташиного польоту, а під ногами — кам'яні джунглі. Оглядовий майданчик зі скла під..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Фотосесія на висоті пташиного польоту, а під ногами — кам’яні джунглі. Оглядовий майданчик зі скла під назвою Sampa Sky відкрили в бразильському Сан-Паулу. Він розташований на 42 поверсі хмарочоса Міранті-ду-Валі. Його висота — 170 метрів.

Щоб сфотографуватися на такому майданчику, деяким доводиться долати себе.

[відвідувачка]:
«Неймовірне відчуття. Насправді я до смерті боюся висоти, але впоралася зі страхом. Зробивши перший крок, я побачила місто з великої висоти. Це було чудово».

[відвідувачка]:
«Гадала, що не боятимуся, але все ж трохи злякалася. А потім я подивилася на місто, на прекрасний краєвид і побачила, що погода теж чудова. Дуже гарно, мені сподобалося. Думаю, Сан-Паулу цього бракувало».

Творців прозорого балкона надихнула «Небесна палуба» чиказького хмарочоса Вілліс-Тауер. Там оглядовий майданчик розміщено на висоті 142 метри. Сама будівля сягає 527 метрів заввишки.

[Алессандру Мартінелі, співвласник компанії ― оператора Sampa Sky]:
«Зайшовши сюди, можна побачити все місто. Sampa Sky — важливе місце для туристів у Сан-Паулу. Тут можна ліпше зорієнтуватися й побачити, де розташовані головні пам’ятки міста».

Хмарочос Міранті-ду-Валі побудували в 1960 році. Він був найвищим у Бразилії, поки у 2014-му не закінчили зводити вежу Міленіум-Палац.
Коротке посилання на цю сторінку:

Полоскотати нерви: хто готовий зробити фото на прозорому балконі в Сан-ПаулуДва індійські ресторани судяться через куряче каріНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 роківНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомВ Італії вимирають газетні кіоскиСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: