25.10.2024
Телеканал NTD

Побачити Шанхай із висоти пташиного польоту: у хмарочосі відкрили готель

Побачити Шанхай із висоти пташиного польоту: у хмарочосі відкрили готель

Кам'яні джунглі й річка Хуанпу. Такий краєвид відкривається з нового готелю в Шанхайській вежі. Він розмістився..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Кам’яні джунглі й річка Хуанпу. Такий краєвид відкривається з нового готелю в Шанхайській вежі. Він розмістився на висоті понад 500 метрів і займає 13 поверхів — з 86-го по 98-й. У світі вищого за нього поки готелю немає.

[Річард Яп, директор готелю]:
«Ми пропонуємо подивитися на Шанхай із висоти пташиного польоту. У нас огляд на 360 градусів. Мало таких місць, звідки відкривається настільки дивовижний краєвид».

Шанхайська вежа підноситься на 632 метри. Це друга за висотою будівля світу після хмарочоса Бурдж Халіфа.

[Річард Яп, директор готелю]:
«Я бачив, як над усім Шанхаєм не було ні хмаринки, але в деяких місцях ішов дощ. Бачив, як сонце освітлює один район, а в усіх інших — темно й похмуро».

Будівництво готелю було складним, бо в такому високому будинку не можна використовувати легкозаймисті матеріали.

[Річард Яп, директор готелю]:
«Ми використали багато металу, оргскла для створення мозаїки, ламінованого дерева, мармуру й каменю. Через усілякі обмеження мали проявити творчий підхід, щоб зробити готель красивим».

Усього тут 165 номерів. Вестибюль розміщений на 101-му поверсі. Також є кілька ресторанів. Один розташувався на 120-му поверсі й претендує на звання найвищого ресторану світі. Крім того, на кількох поверхах організували художню виставку.
Коротке посилання на цю сторінку:

Побачити Шанхай із висоти пташиного польоту: у хмарочосі відкрили готельМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніБоснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковамиДодав життєрадісності в мистецтво: виставка картин Франса Галса відкрилася в АмстердаміВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в ЛондоніРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцями2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїУ Помпеях знайшли давню бенкетну залу з фрескамиФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-порте

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: