26.06.2024
Телеканал NTD

Безстрашне білченя охороняє гроші в магазині свого рятівника

Безстрашне білченя охороняє гроші в магазині свого рятівника

Білченя з левовим серцем охороняє касу ювелірного магазину в турецькому місті Діярбакир. Мабуть, так звіря з..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Білченя з левовим серцем охороняє касу ювелірного магазину в турецькому місті Діярбакир. Мабуть, так звіря з кличкою Мемоджан віддячує власникові закладу Мехмету за порятунок. Чоловік і білченя дружать уже три місяці.

[Мехмет Юксель, власник магазину]:
«Мемоджан негайно стає на захист, коли хтось намагається взяти гроші й золото з каси. Спочатку я подумав, що це збіг, та потім зрозумів, що це не так».

Мехмет підібрав білченя та його братів, коли ті осиротіли. Решта звірят уже повернулися на волю, а Мемоджан поки затримується.

[Мехмет Юксель, власник магазину]:
«У Мемоджана пошкоджена лапа, тому він залишився зі мною на довше. Він гуляє магазином. На ніч я забираю його додому. До клітки не саджаю. Він — вільна тварина».

На думку ювеліра, білченя розуміє, що хрусткі папірці в касі — це щось важливе й цінне, тому їх охороняє. Звірятко також любить бігати по прилавку і красуватися перед покупцями. Коли він одужає, то повернеться у своє природне середовище.
Коротке посилання на цю сторінку:

Безстрашне білченя охороняє гроші в магазині свого рятівникаУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили місто

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: