19.04.2024
Телеканал NTD

Пекінес Васабі став найкращим собакою Америки у 2021 році

Пекінес Васабі став найкращим собакою Америки у 2021 році

Пекінес із кличкою Васабі позує на оглядовому майданчику Емпайр-Стейт-Білдингу. Він став найкращим собакою Америки, перемігши в..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Пекінес із кличкою Васабі позує на оглядовому майданчику Емпайр-Стейт-Білдингу. Він став найкращим собакою Америки, перемігши в 145-му Вестмінстерському дог-шоу.

Власник Девід Фіцпатрік успіху не очікував, але й не здивований.

[Девід Фіцпатрік, власник пекінеса]:
«(Васабі) холоднокровний і спокійний. Пекінеси врівноважені, мають королівський характер. Але він знає, як поводитися на рингу».

Васабі — п’ятий пекінес, що переміг на Вестмінстерській виставці собак.

[Гейл Міллер Бішер, директор Вестмінстерського клубу собаківників]:
«Це дуже цікаво, бо його власник Девід Фіцпатрік, який і розводить собак, і показує їх на виставках, удруге перемагає з пекінесом. Дідусь Васабі був найкращим на дог-шоу 2012 року. Його звали Малахі».

Цього року виставку перенесли з Нью-Йорка до маєтку Ліндгерст у Таррітауні. Змагання пройшли в сімох категоріях: мисливські, гончаки, вівчарські, службові, тер’єри, кімнатно-декоративні та неспортивні собаки. Потім фіналісти змагалися за звання найкращого. У конкурсі брали участь 2500 собак.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пекінес Васабі став найкращим собакою Америки у 2021 роціМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»У зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамам40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горили

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: