20.08.2024
Телеканал NTD

Саміт «Великої сімки» завдає збитків мешканцям британського Карбіс-Бей

Саміт «Великої сімки» завдає збитків мешканцям британського Карбіс-Бей

11 червня в британському курортному місті Карбіс-Бей, що на півострові Корнуолл, відбудеться саміт «Великої сімки». Деякі..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

11 червня в британському курортному місті Карбіс-Бей, що на півострові Корнуолл, відбудеться саміт «Великої сімки». Деякі центральні зони в місті вже перекрито, туристів мало.

Місцеві жителі скаржаться, що захід негативно вплине на їхній бізнес.

[Меган Стідс, власниця компанії з прокату човнів]:
«”Велика сімка”, люди, які сюди приїдуть, світові лідери — це прекрасно. Але все це погано позначиться на нашому бізнесі, а ми змушені самі про себе дбати, жодної компенсації немає. Насправді це сумно, бо у фінансовому плані вплив буде дуже негативним».

Власниця компанії з прокату човнів каже, що багато клієнтів відклало водні прогулянки.

[Меган Стідс, власниця компанії з прокату човнів]:
«Так багато скасувань… Це дуже вплинуло на наш бізнес. Зазвичай цієї пори року все зайнято, ми заброньовані на всі дні. Але зараз не так».

Як очікують, до міста приїде багато іноземних гостей, проте не всі компанії матимуть із цього зиск.

[Джеймс Таннер, водій катера]:
«Через “Велику сімку” працює лише половина флоту. Зазвичай у нас значно більше човнів. Тепер поїздок удвічі менше. Вони помістили нас в обмежену зону. Усе набагато гірше, ніж я припускав. Ми втратили багато грошей. Це просто жах».

Залізничні вокзали, дороги й пішохідні доріжки, які розташовані неподалік готелю Carbis Bay та замку Трегенна, де проходитиме саміт, уже закриті.

У район стягнуто понад 5000 поліціянтів зі всієї країни.

Цей саміт стане першою очною зустріччю лідерів великих розвинених економік майже за два роки й буде присвячений проблемам пандемії COVID-19 і зміни клімату.

Офіційний захід завершиться 13 червня.

Відразу після цього заплановано саміт ЄС — США та зустріч НАТО.
Коротке посилання на цю сторінку:

Саміт «Великої сімки» завдає збитків мешканцям британського Карбіс-БейДострокові вибори в Португалії: соціалісти вперше з 2015 року втратили більшістьБіля парламенту Грузії розганяють демонстрантів, поки всередині обговорюють закон про іноагентівСупервівторок завершився перемогою Дональда Трампа та Джо БайденаРБ ООН ухвалила резолюцію, у якій закликала негайно припинити вогонь у Секторі ГазиВелика Британія наклала санкції на китайських хакерівДональд Трамп здобув перемогу на перших президентських праймерізАмериканський штат Аризона повернув закон 1864 року, який забороняє аборти майже в усіх випадкахПарламент Туреччини схвалив заяву Швеції на вступ до НАТОІзраїль звинуватив Туреччину в тому, що вона стала на бік ХАМАСу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: