19.04.2024
Телеканал NTD

Рідкісний публічний виступ: Трамп сказав, що нетерпляче чекає 2024-го року

Рідкісний публічний виступ: Трамп сказав, що нетерпляче чекає 2024-го року

45-й президент США Дональд Трамп виступив у Грінвіллі штату Північна Кароліна на з'їзді Республіканської партії. Трамп..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

45-й президент США Дональд Трамп виступив у Грінвіллі штату Північна Кароліна на з’їзді Республіканської партії.

Трамп висловив намір допомогти республіканцям під час виборів до Конгресу у 2022 році.

[Дональд Трамп, 45-й президент США]:
«І завдяки духу, енергії та прихильності всіх присутніх у цьому залі й виборців усього штату 2022 рік стане знаменним для республіканців Північної Кароліни».

Він також сказав, що нетерпляче чекає 2024-го, коли в США мають відбутися чергові вибори президента.

[Дональд Трамп, 45-й президент США]:
«І ми збираємося закласти основу для того, щоб республіканці знову стали володарями великого штату Північна Кароліна. І це буде рік, якого я нетерпляче чекаю, — 2024-й».

Дональд Трамп висловив підтримку представнику Теду Бадду. З його слів, той може відіграти важливу роль як сенатор від Північної Кароліни.

Водночас невістка експрезидента Лара Трамп оголосила, що поки не висуватиме своєї кандидатури на виборах до сенату, бо її діти ще надто малі — їм один і три роки. Але вона не виключає, що зробить це в майбутньому.

Це перший із серії виступів, які Дональд Трамп запланував на це літо. Найближчими місяцями він хоче активізувати політичну діяльність, щоб допомогти республіканцям повернути контроль над Конгресом. Наразі і Білий дім, і обидві палати законодавчого органу в руках демократів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Рідкісний публічний виступ: Трамп сказав, що нетерпляче чекає 2024-го рокуБіля парламенту Грузії розганяють демонстрантів, поки всередині обговорюють закон про іноагентівПольські та чеські фермери перекрили КПП на кордоні з НімеччиноюОдна пропозиція на тисячу заявок: молоді китайці не можуть знайти роботуБойовики-хусити виганяють з Ємену американців і британцівКонституційна рада Франції скасувала частину пунктів спірного міграційного законуСмертоносний напад із ножем у центрі Бордо вразив французівІзраїль і далі перебуває в стані підвищеної готовності після масованої атаки ІрануВ Улан-Баторі внаслідок вибуху автоцистерни спалахнула багатоповерхівкаВелика Британія наклала санкції на китайських хакерів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: