20.04.2024
Телеканал NTD

Дитинча південного білого носорога народилося в ізраїльському зоопарку

Дитинча південного білого носорога народилося в ізраїльському зоопарку

Зоологічний центр «Сафарі» в ізраїльському місті Рамат-Ган поповнився новим мешканцем. Це маля носорога. Його маму звати..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Зоологічний центр «Сафарі» в ізраїльському місті Рамат-Ган поповнився новим мешканцем. Це маля носорога. Його маму звати Ріанна.

[Шира Інбар Данін, доглядачка зоопарку]:
«Ви можете бачити позаду мене Ріанну. Вона народила дитинча чоловічої статі. Поки ми не дали йому ім’я, але дуже раді цій події».

Дитинча належить до підвиду південний білий носоріг. На відміну від північного білого носорога ці тварини в найбільшій безпеці. У дикій природі Південної Африки живе понад 20 тисяч особин. Однак південним білим носорогам досі загрожує браконьєрство, тому підвид занесено до Червоної книги.

Новонароджене маля та його мама поки мешкають в обгородженій зоні для вагітних самиць. Працівники зоопарку спостерігатимуть за їхнім здоров’ям та безпекою. За кілька тижнів дитинча має підрости й зміцніти. Тоді його разом із Ріанною переведуть до загального вольєра.

Самиця стала мамою вже втретє. А загалом у зоопарку народилося 33 дитинчати носорога.
Коротке посилання на цю сторінку:

Дитинча південного білого носорога народилося в ізраїльському зоопаркуФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Йогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніКішки пройшли подіумом на Тижні моди в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: