19.03.2024
Телеканал NTD

На найвищій вершині Німеччини знову відкрився ресторан

На найвищій вершині Німеччини знову відкрився ресторан

Ресторан на вершині Цугшпітце — найвищій точці Німеччини — знову чекає гостей. Через пандемію і карантинні..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Ресторан на вершині Цугшпітце — найвищій точці Німеччини — знову чекає гостей. Через пандемію і карантинні заходи він не працював пів року.

Оглядовий майданчик, сходи й сам заклад потопають у снігу. Попри це, продано вже півтори тисячі квитків на відвідування. Гості добираються до вершини канатною дорогою.

[Маттіас Штойх, працівник компанії ― оператора канатної дороги]:
«Наші кабіни-гондоли вміщають до 120 осіб, але, гадаю, ми поки будемо перевозити по 50 чи 60 пасажирів. Поїздка триває десять хвилин. У гондолах очищається повітря, до того ж усі мусять бути в масках».

Щоб відвідати ресторан, гості повинні мати документ про негативний тест на коронавірус, вакцинацію чи про те, що вони вже перехворіли на ковід.

У сам заклад можна заходити лише для того, щоб зробити замовлення. Попри мороз, усі страви подають на відкриту терасу.

Висота Цугшпітце — майже 3000 метрів. Вершина височіє в баварському селещі Грайнау, що біля кордону з Австрією.
Коротке посилання на цю сторінку:

На найвищій вершині Німеччини знову відкрився ресторанДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівСендбординг повертається до НамібіїШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуФігури людей із сірників та пап’є-маше робить хорватський скульпторФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиУ Помпеях знайшли давню бенкетну залу з фресками

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: