24.04.2024
Телеканал NTD

Оптична ілюзія: Ейфелева вежа в Парижі тепер стоїть на двох скелях

Оптична ілюзія: Ейфелева вежа в Парижі тепер стоїть на двох скелях

Ейфелева вежа в Парижі тепер стоїть на двох скелях зі стрімкими схилами, а далеко внизу під..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Ейфелева вежа в Парижі тепер стоїть на двох скелях зі стрімкими схилами, а далеко внизу під нею видно вулицю. Уся ця метаморфоза — усього лише оптична ілюзія. А з’явилася вона завдяки фантазії французького вуличного художника JR.

[туристка]:
«Це справді круто, бо на вигляд усе дуже реалістично. І мені подобається, що об’єктом інсталяції стала Ейфелева вежа».

[туристка]:
«Це ідеальний день (для прем’єри інсталяції), бо в Парижі також відкрилися літні тераси ресторанів. Таке відчуття, що місто раптово ожило».

Художник JR захоплюється вуличним мистецтвом із підліткового віку й ніколи публічно не називає свого повного імені. Сьогодні він відомий своїми незвичайними й дивовижними інсталяціями далеко за межами Франції. Так, його творіння побачили в Ріо-де-Жанейро й Шанхаї.

Одна з його робіт видозмінила територію навколо Лувру. А нещодавно художник прикрасив своїм фотографіті фасад флорентійського Палаццо Строцці.
Коротке посилання на цю сторінку:

Оптична ілюзія: Ейфелева вежа в Парижі тепер стоїть на двох скеляхУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимБолівійка перетворює використану олію на мийні засобиГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в Женеві«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рік

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: