26.01.2024
Телеканал NTD

Зоотерапія: жителів мадридського будинку для людей похилого віку повели на прогулянку в зоопарк

Зоотерапія: жителів мадридського будинку для людей похилого віку повели на прогулянку в зоопарк

Мешканці будинку для людей похилого віку, що стоїть у передмісті Мадрида, насолоджуються прогулянкою зоопарком у столиці..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Мешканці будинку для людей похилого віку, що стоїть у передмісті Мадрида, насолоджуються прогулянкою зоопарком у столиці Іспанії. З минулої весни це їхня перша екскурсія.

[Крістіна Браво, директор будинку для людей похилого віку]:
«Це знаменний день. Вони нетерпляче ждали змоги знову вийти на вулицю, повернутися до нормального життя, погуляти на свіжому повітрі, насолоджуючись природою і милуючись тваринами в зоопарку».

Старенькі гості оглядають зоосад на екскурсійному потязі. Місцева зірка — панда Бін Сін прикувала їхні погляди.

[Мануель, гість зоопарку]:
«Добре, що можна виїхати з будинку для людей похилого віку й порушити монотонний уклад життя. Ми дуже довго сиділи під замком, тому приємно вийти на вулицю».

Поїзд зупиняється біля кожного вольєра, і працівники зоопарку розповідають про тварин: як ті живуть, які мають звички.

[Маріано, гість зоопарку]:
«Почуваюся так, ніби побував у селі, де жив багато років тому. Мене оточує природа; співають птахи, яких я давно не чув. Для мене це чудовий день. Я трохи втомився, але це того варте».

Мадридський зоопарк ознайомлює з фауною Америки, Африки, Європи, Азії, Австралії та Океанії. Тут можна гуляти цілий день, милуючись мальовничими краєвидами.

У зоосаду також проходять усілякі шоу, у яких беруть участь морські леви, дельфіни, а також орли й екзотичні птахи.
Коротке посилання на цю сторінку:

Зоотерапія: жителів мадридського будинку для людей похилого віку повели на прогулянку в зоопаркНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахНаціональний балет Грузії приїхав з танцювальною програмою до Боснії і ГерцеговиниМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитівУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалуМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКО

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: