27.07.2024
Телеканал NTD

Карачі накрила пилова буря, є загиблі

Карачі накрила пилова буря, є загиблі

На пакистанське місто Карачі після двох днів шаленої спеки налетіла потужна пилова буря. Після неї пішов..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

На пакистанське місто Карачі після двох днів шаленої спеки налетіла потужна пилова буря. Після неї пішов дощ. Як повідомляє влада, негоду до південних районів Пакистану приніс циклон «Тауктає».

За даними місцевих ЗМІ, загинуло щонайменше троє людей. Усі нещасні випадки сталися, коли сильний вітер під час пилової бурі обвалив кілька дахів.

Коли пішов дощ, жителі портового міста полегшено видихнули.

[житель Карачі]:
«Люди дуже непокоїлися, бо два дні було вельми спекотно. Зараз іде дощ, і я насолоджуюся ним. Нехай така погода залишиться».

[житель Карачі]:
«Після святкових вихідних відкрилися ринки, і ми, торговці, хвилювалися через спеку. Було справді жарко — до 44 градусів Цельсія. Нестерпно. Люди в Карачі не звикли до такої погоди. Тепер, слава Богу, пішов дощ. Проте в повітрі пил, це непокоїть».

Нагадаємо, у сусідній Індії жертвами циклону «Туактає» стали десятки людей.
Коротке посилання на цю сторінку:

Карачі накрила пилова буря, є загибліЄменські хусити завдали удару по судну свого головного союзникаАмериканський штат Аризона повернув закон 1864 року, який забороняє аборти майже в усіх випадкахКитай обурений санкціями, запровадженими через війну в УкраїніУ М’янмі запровадили обов’язкову військову службуСуд Гонконгу вирішив ліквідувати китайського будівельного гіганта EvergrandeЧовен із мігрантами перекинувся біля берегів ПанамиООН: дитяча смертність у світі зменшилася до рекордно низького рівня137 осіб загинуло й понад 180 постраждало внаслідок теракту в «Крокус Сіті Холі» у РосіїІзраїль звинуватив Туреччину в тому, що вона стала на бік ХАМАСу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: