29.09.2024
Телеканал NTD

Збір урожаю кави в Бразилії розпочався з міської плантації в Сан-Паулу

Збір урожаю кави в Бразилії розпочався з міської плантації в Сан-Паулу

У Бразилії стартував збір урожаю кави. І першим відкрив сезон Біологічний інститут Сан-Паулу. На його території..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

У Бразилії стартував збір урожаю кави. І першим відкрив сезон Біологічний інститут Сан-Паулу. На його території розкинулася міська кавова плантація — одна з найбільших у світі. На ній росте 2000 кавових кущів. Урожай збирають волонтери.

[Лусіану, волонтер]:
«Не очікував, що в Сан-Паулу прямо біля парку “Ібірапуера” є кавова плантація».

Зазвичай на плантацію запрошують до півтори тисячі помічників, але зараз через антиковідні заходи волонтерів значно менше.

[Харумі Ходзо, співробітниця Біологічного інституту Сан-Паулу]:
«Збирання кави в Сан-Паулу, майже в центрі міста, дуже важливе. Якщо люди побудуть тут і зберуть каву своїми руками, то це буде незабутній досвід».

Біологічний інститут Сан-Паулу працює вже 93 роки. Його співробітники розробляють методи, як боротися зі шкідниками на кавових плантаціях. Щорічно інститут жертвує 600 кілограмів кавових зерен на благодійність.
Коротке посилання на цю сторінку:

Збір урожаю кави в Бразилії розпочався з міської плантації в Сан-ПаулуПолювання на скарби стає популярним хобі у Великій БританіїФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у ЛіваніПівнічна Ірландія відкриває нову віртуальну продюсерську студіюУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракарСендбординг повертається до НамібіїДесятки повітряних зміїв злетіли в небо над індійським Ахмадабадом

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: