24.07.2024
Телеканал NTD

Італійська піца з торгового автомата: жителів Рима здивували нововведенням

Італійська піца з торгового автомата: жителів Рима здивували нововведенням

Італійці славляться майстерністю готувати піцу з тонкою скоринкою, ароматним томатним соусом і всілякими начинками. Та нещодавно..

Дата завантаження: 2024-04-24

video

Італійці славляться майстерністю готувати піцу з тонкою скоринкою, ароматним томатним соусом і всілякими начинками. Та нещодавно в них з’явився незвичайний конкурент — торговий автомат, що готує піцу за три хвилини. Його поставили в центрі Рима.

В автоматі можна купити чотири види піци за ціною від чотирьох із половиною до шести євро. Власники пристрою стверджують, що всі інгредієнти високоякісні. Також можна спостерігати за процесом приготування.

Нововведення викликало в італійців неоднозначну реакцію, але покупці є.

[Клаудіо, житель Рима]:

«Вона значно менша, ніж роблять у ресторанах. І начинки тут менше».

Туристка з Неаполя, де в XVIII столітті вперше приготували піцу сучасного вигляду, теж вирішила оцінити якість страви з автомата.

[Фабриція, туристка з Неаполя]:
«Нормально. Але це не піца. Це коржик пьядина».

Деякі перехожі зупиняються і зацікавлено розглядають автомат.

[Джузеппе, житель Рима]:
«Можливо, це буде корисно, коли треба терміново перекусити. Та я не можу назвати це традиційною піцою».

Критики вже кажуть, що піца з автомата зашкодить бізнесу звичайних ресторанів. Але поки клієнтів у них менше не стає.

[Джованні, гість піцерії]:
«Справжню піцу готують у дров’яній печі. У мене навіть думки не було їсти піцу з автомата».

[Мауріціо, гість піцерії]:
«Хотів би побачити якість інгредієнтів в автоматі. У піцерії можна побачити, яка їжа і хто її готує. А що лежить в автоматі, невідомо. Я не став би купувати. Якість завжди буде під питанням».

У компанії, що встановила автомат, кажуть, що не збираються конкурувати з традиційними піцеріями. Мета послуги — дати людям можливість швидко втамувати голод.
Коротке посилання на цю сторінку:

Італійська піца з торгового автомата: жителів Рима здивували нововведеннямЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівКонкурс портретного живопису NTD пройшов у Нью-ЙоркуТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїУ Помпеях знайшли давню бенкетну залу з фрескамиВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракарБалабан — душа музичної культури АзербайджануНайвідоміший храм Камбоджі хоче повернути колишню кількість туристів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: