19.07.2024
Телеканал NTD

Великий парад на Мангеттені: 13 травня святкують Міжнародний день Фалунь Дафа

Великий парад на Мангеттені: 13 травня святкують Міжнародний день Фалунь Дафа

Великим парадом на Мангеттені відзначили в США Міжнародний день Фалунь Дафа. 13 травня тисячі людей, які..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Великим парадом на Мангеттені відзначили в США Міжнародний день Фалунь Дафа. 13 травня тисячі людей, які займаються за цією школою медитації і вдосконалення, пройшли центром Нью-Йорка, щоб ознайомити людей зі своєю практикою.

Фалунь Дафа займаються більш ніж у 110 країнах світу. У багатьох містах США з нагоди свята колективно виконують медитативні вправи, проводять концерти й паради.

[практикувальник Фалунь Дафа з Нью-Йорка]:
«Фалунь Дафа посприяв мені з погляду духовності. Він допоміг виробити доброту. Раніше я сперечався з усіма набагато більше, ніж зараз. Я найперше думаю про інших, а потім уже про себе».

[Емілі Ян, практикувальниця Фалунь Дафа з Філадельфії]:

«Це справді мені дуже допомогло, коли я вчилася в коледжі. Зараз я в магістратурі. Відчуваю велику легкість і захищеність. Усе завдяки тому, що виконую ці медитативні вправи. Вони допомагають зняти стрес. Я вчиняю так, як вчить Фалунь Дафа, і це допомагає уникнути багатьох хвилювань і проблем, з якими стикається багато моїх друзів».

Система Фалунь Дафа, яку також називають Фалуньгун, містить п’ять комплексів плавних медитативних вправ, а також вдосконалення за принципами Істина, Доброта, Терпіння.

[Олександр Лучанський, практикувальник Фалунь Дафа з Філадельфії]:
«Напевно, найбільший урок, який я дістав із Фалунь Дафа, — це вміння розрізняти, що важливо, а що не дуже, а також що добре, а що погано».

Ці мальовничі заходи мають ще одну важливу мету. Прихильники Фалуньгун інформують громадськість про репресії у Китаї. 1999 року колишній лідер китайської компартії Цзян Цземінь одноосібно розпочав масштабне переслідування. У той час за цією школою в країні займалося близько 70 мільйонів людей. Тобто більше, ніж було членів компартії.

Репресії тривають донині. Це підтверджено в багатьох правозахисних звітах.

А цього року напередодні 13 травня Державний департамент США за переслідування Фалуньгун наклав санкції на китайського партійного чиновника. Так, Юй Хуей — колишній директор управління, яке відповідає за переслідування Фалуньгун у місті Ченду — більше не зможе в’їхати до Сполучених Штатів Америки. Заборона поширюється і на його найближчих родичів.

Держдепартамент також оприлюднив свій щорічний звіт про релігійну свободу у світі. У ньому піддано осуду масові зловживання в Китаї щодо вірян: від мусульман-уйгурів і християн до прихильників Фалуньгун.
Коротке посилання на цю сторінку:

Великий парад на Мангеттені: 13 травня святкують Міжнародний день Фалунь ДафаЧому китайський середній клас не може собі дозволити весілляСрібна шахта відродила занепале боснійське містоНайбільшу у світі дерев’яну вітряну турбіну збудували у ШвеціїЧерез спеку в столиці Чилі оголосили червоний рівень небезпекиУ принцеси Кейт — рак, британці приголомшеніКаталонія почне жорстко економити воду через велику посухуЯпонія: як живеться людям через місяць після землетрусуУ передмісті Парижа відкрилося Олімпійське селищеОгляд світових подій (з 7 по 12 квітня)

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: