29.03.2024
Телеканал NTD

Нью-йоркський притулок Bideawee 118 років піклується про собак і котів

Нью-йоркський притулок Bideawee 118 років піклується про собак і котів

Двомісячні цуценята безтурботно граються в притулку для тварин Bideawee в Нью-Йорку. Вони та ще понад три..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Двомісячні цуценята безтурботно граються в притулку для тварин Bideawee в Нью-Йорку. Вони та ще понад три десятки собак і котів чекають нових господарів. Під час пандемії попит на домашніх тварин зріс на 15 %.

[Леслі Грейнджер, голова організації Bideawee]:
«Упродовж усього року маємо неймовірно багато охочих узяти тварин додому. І ми не бачимо, щоб цей попит зменшувався. Люди, як і раніше, звертаються до нас».

Вибрати тварину можна на сайті притулку. Після цього треба заповнити заявку. Потім працівники організації запрошують майбутнього господаря на особисту зустріч із вихованцем. Водночас людина має серйозно зважити всі «за» і «проти» і лише тоді зможе забрати тварину.

Організацію Bideawee в 1903 році заснувала шотландка Флора Д’Обі Дженкінс Кібб. Тоді цуценят і кошенят часто топили в Гудзоні, тому жінка відкрила притулок на Мангеттені, ближче до річки. Назва притулку означає «трохи зачекати». Шотландка хотіла рятувати домашніх улюбленців. У середині минулого століття тваринам також почали шукати господарів.

[Леслі Грейнджер, голова організації Bideawee]:
«Команда Bideawee щодня покращує життя цих тварин, доля яких інакше могла б скластися як завгодно. Але вони не просто змінюють ситуацію в житті тварин і людей, які їх забрали. Вони наповнюють їхнє життя любов’ю».

Притулок ще навчає правильно піклуватися про тварин. Наприклад, на вебінарах можна дізнатися, як годувати кошеня.

Bideawee проводить й інші громадські програми, такі як зоотерапія. Також в організації є два меморіальні парки, де можна хоронити домашніх улюбленців.
Коротке посилання на цю сторінку:

Нью-йоркський притулок Bideawee 118 років піклується про собак і котівСпалах лихоманки денге може перешкодити карнавалу в Ріо-де-ЖанейроЯк в Іспанії вирішують конфлікт між рідкісними ведмедями та людьмиРясні снігопади та крижаний дощ: Європа переживає транспортний колапсМігранти в американському штаті Аризона можуть опинитися на вулиці через відсутність фінансуванняООН: п’ять країн допоможуть Гаїті в боротьбі з озброєними бандамиБільше, але дрібніші: урожай авокадо в Марокко цьогоріч може встановити рекордУ Данії на престол зійшов Фредерік ХСуданці виходять в інтернет через Starlink, оскільки мобільного зв’язку немаєНауковці: 2023 рік став найтеплішим за всю історію спостережень

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: