27.03.2024
Телеканал NTD

Індійці під час локдауну годують бродячих собак і корів

Індійці під час локдауну годують бродячих собак і корів

Індійські волонтери та співробітники благодійної організації People for Animals виходять на вулиці годувати бездомних тварин. У..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Індійські волонтери та співробітники благодійної організації People for Animals виходять на вулиці годувати бездомних тварин. У східному штаті Одіша, щоб стримати поширення коронавірусу, на два тижні ввели локдаун. Підтримку людей утратили собаки, корови та мавпи.

[Субал Свайн, співробітник організації People for Animals]:
«Готелі через локдаун зачинені. У місті майже 60 тисяч бродячих собак. Їх перестали годувати, тому вони гавкали й на дорогах кидалися на людей. Ми хочемо нагодувати якнайбільше бездомних тварин, щоб їх урятувати у важкі часи пандемії».

Волонтери готують спеціальну їжу для собак і великої рогатої худоби, а мавп підгодовують бананами.

Влада штату виділила понад 80 тисяч доларів на підтримку бездомних тварин під час локдауну.

В Індії корів здавна шанують як священних тварин. У багатьох штатах заборонено їх убивати. Порушникам може загрожувати в’язниця. Тому корови вільно розгулюють навіть у містах, де інтенсивний дорожній рух.
Коротке посилання на цю сторінку:

Індійці під час локдауну годують бродячих собак і корівЗаборону на табори безпритульних хочуть розширити на всю КаліфорніюУ Кенії люди гинуть від повенейПольська поліція розганяє фермерів сльозогінним газом та шумовими гранатамиЧерез війну в Секторі Гази Ізраїль утратив тисячі палестинських робітниківВирощування календули процвітає в Єгипті, попри економічний спадМер Венеції пояснив, чому відвідування історичної частини міста стане платнимЯк голодні калани допомагають урятувати берегову лінію американського штату КаліфорніяТемпи зменшення площі тропічних лісів у світі 2023 року сповільнилисяТуніський фермер сіє пшеницю старих сортів, сподіваючись урятувати сільське господарство

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: