29.03.2024
Телеканал NTD

Солодкі й різнокольорові: у Лос-Анджелесі відкрили парк «Цукрова ейфорія»

Солодкі й різнокольорові: у Лос-Анджелесі відкрили парк «Цукрова ейфорія»

Кольорові, яскраві й солодкі. У Лос-Анджелесі приймає гостей тематичний парк «Цукрова ейфорія». Тут можна пройтися біля..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Кольорові, яскраві й солодкі. У Лос-Анджелесі приймає гостей тематичний парк «Цукрова ейфорія». Тут можна пройтися біля гігантських льодяників, величезних трубочок із морозивом, кексів та газону з цукровою ватою.

Гостей ще розважають танцями.

[гостя парку]:
«Я закохалася в цей парк. Тільки-но я увійшла, одразу відчула, що в мене почалася цукрова ейфорія, хоча я не їла солодощів».

[гість парку]:
«І хоч тут немає атракціонів, та однаково весело. Тут є такі величезні цукерки. Подивишся на них, і хочеться з’їсти».

Творці парку хочуть порадувати не лише дітей, а й дорослих.

[Джейсон Сміт, директор компанії, що створила парк]:
«Розвеселити дитину легко, наприклад, чимось різнобарвним і блискучим. Але ми хочемо, щоби мама, тато, старші брат і сестра прийшли сюди й теж цим насолоджувалися. Парк створено не лише для найменших, а й для дорослих».

Тематичний парк облаштували на автостоянці поруч із торговим центром. Її площа — 4600 квадратних метрів. Щоби прикрасити експонати, знадобилося півтори тисячі літрів фарби.

Серед гігантських солодощів розташувалися єдинороги, жирафи та кенгуру.

[гостя парку]:
«Так приємно побути на вулиці. Мені дуже сподобалося. Ми довго сиділи на карантині, тож це дивовижна прогулянка для всієї родини».

[гостя парку]:
«Тут прекрасно, і ми дуже раді, бо цілий рік провели в приміщенні й нікуди не ходили. Це чудові зміни».

Парком можна йти лише вперед. Маски знімати не можна, тому цукерки дітям видають уже на виході.
Коротке посилання на цю сторінку:

Солодкі й різнокольорові: у Лос-Анджелесі відкрили парк «Цукрова ейфорія»Інший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїМісто льоду та снігу: у Харбіні створюють сотні крижаних та снігових композиційДодав життєрадісності в мистецтво: виставка картин Франса Галса відкрилася в Амстердамі«Я відчуваю натхнення і прагнення стати кращою»: глядачі про концерт Shen YunСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікСендбординг повертається до НамібіїОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуУ Великій Британії відзначають 100-річчя лялькового будинку королеви Марії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: