20.04.2024
Телеканал NTD

Поезд сошёл с рельсов в Египте: более десяти погибших

Поезд сошёл с рельсов в Египте: более десяти погибших

Щонайменше одинадцять людей загинуло, ще 98 постраждало внаслідок аварії на залізниці в Єгипті. Зійшло з рейок..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Щонайменше одинадцять людей загинуло, ще 98 постраждало внаслідок аварії на залізниці в Єгипті. Зійшло з рейок чотири вагони пасажирського поїзда. Інцидент стався в провінції Кальюбія, що на півночі країни.

На місці працює коло 50 машин швидкої допомоги. Постраждалих доправляють до трьох лікарень регіону.

[очевидець]:
«Ми не знаємо, що саме сталося. Вагони зійшли з рейок, багато загиблих. Чимало людей опинилося під вагонами, і ми не можемо їх витягнути. Не знаю, що сказати. Ми втомилися. За місяць це вже четверта залізнична аварія».

Поїзд їхав із Каїра до міста Ель-Мансура, що в дельті Нілу. Як повідомили в адміністрації залізниці, аварія сталася близько другої години дня приблизно за 40 кілометрів від Каїра. Причина поки невідома. Створено спеціальну слідчу комісію.

Нагадаємо, у березні біля єгипетського міста Тахта внаслідок зіткнення двох поїздів загинуло коло 20 людей, 200 постраждало.
Коротке посилання на цю сторінку:

Поезд сошёл с рельсов в Египте: более десяти погибшихНайбільший у світі круїзний лайнер «Ікона морів» уперше вирушив у плавання з пасажирамиНегода залишила без світла сотні тисяч австралійцівВ Іспанії згоріла житлова 14-поверхова будівляВеликі повені на півночі Іраку: є загибліУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під судДональд Трамп обійшов Ніккі Гейлі в її рідному штаті Південна КаролінаПерше за сім років повне сонячне затемнення побачили жителі Північної АмерикиНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомГаїтяни шукають захисту від банд біля поліційних дільниць

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: