19.09.2024
Телеканал NTD

Екскапітан футбольної збірної Швейцарії вчиться на годинникаря

Екскапітан футбольної збірної Швейцарії вчиться на годинникаря

Колишній капітан футбольної збірної Швейцарії Штефан Ліхтштайнер учиться на годинникаря. Тонкощами професії з ним діляться в..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Колишній капітан футбольної збірної Швейцарії Штефан Ліхтштайнер учиться на годинникаря. Тонкощами професії з ним діляться в одній відомій цюрихській компанії. Навчання триватиме пів року.

Штефан завершив професійну кар’єру футболіста у 2020-му. Спочатку дав собі час відпочити й подумати. І ось вирішив опанувати новий фах.

[Штефан Ліхтштайнер, футболіст]:
«Усе життя я грав у футбол. А тепер здобуваю новий досвід у дуже хорошій команді. У житті завжди корисно пізнавати щось нове».

Швейцарець у сім років почав грати в молодіжному клубі «Адлігенсвіль». Пізніше виступав у складі різних команд. За збірну Швейцарії зіграв 108 матчів.

[Штефан Ліхтштайнер, футболіст]:
«(Годинники) мають щось спільне з футболом. Якщо футбольна команда грає не ідеально, то не переможеш. Те ж саме й із годинниками. Якщо в механізмі не все ідеально, то годинник не йтиме».

Під час навчання Штефан сам збере годинник моделі L3 seed red. Процес зніматимуть на камеру й викладуть відео в соціальні мережі. Готовий виріб виставлять на продаж, а отримані за нього гроші підуть на благодійність.

Спортсмен поки не вирішив, що робитиме після навчання.

[Штефан Ліхтштайнер, футболіст]:
«Може станеться й так, що я повернуся у футбол. А, можливо, стану хорошим годинникарем».

Штефан також учиться на футбольного тренера.
Коротке посилання на цю сторінку:

Екскапітан футбольної збірної Швейцарії вчиться на годинникаряМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тварин

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: