25.05.2024
Телеканал NTD

В Індії зростає попит на глиняні горщики

В Індії зростає попит на глиняні горщики

В індійському місті Агра зросли продажі горщиків, глечиків та іншого глиняного посуду. Тут уже літня спека...

Дата завантаження: 2024-04-25

video

В індійському місті Агра зросли продажі горщиків, глечиків та іншого глиняного посуду. Тут уже літня спека.

Багато місцевих жителів уважають, що ліпше зберігати воду просто в глиняному посуді, а не в холодильнику. У такій тарі вода не нагрівається.

[Харі Ом, продавець посуду]:
«Цього літа продажі зросли. Стає спекотніше, і ті, хто сюди приходить, купують горщики. Люди не п’ють воду з холодильника, бо тоді починає боліти горло».

[Пунам Агравал, покупниця]:
«Уже літо, і від води з холодильника може бути зле, також є загроза коронавірусу, тому пити воду з глечиків краще. Ось чому я прийшла купити собі один».

Останніми роками літня температура в Індії б’є рекорди. Через це потерпають не лише люди, а й тварини. У містах переносити спеку особливо важко, бо там замало зелені й водойм для охолодження.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Індії зростає попит на глиняні горщикиРік після землетрусу: як у Туреччині відновлюють життяВирощування календули процвітає в Єгипті, попри економічний спадУ Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажіОстанній підліток у селі: як Греція планує підвищувати народжуваністьЯку країну визнали найщасливішоюТисячі лікарів у Південній Кореї звільняються на знак протестуЗаборону на табори безпритульних хочуть розширити на всю КаліфорніюШезлонги замість засніжених схилів: французький курорт виживає в умовах теплої зимиУ Південній Кореї лікарів-протестувальників збираються віддати під суд

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: