26.09.2024
Телеканал NTD

Доглядачі колумбійського зоопарку виходили покинуте дитинча капібари

Доглядачі колумбійського зоопарку виходили покинуте дитинча капібари

У зоопарку колумбійського міста Калі доглядачі ростять дитинча капібари. Самка народилася торік у грудні, але мати..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

У зоопарку колумбійського міста Калі доглядачі ростять дитинча капібари. Самка народилася торік у грудні, але мати від неї відмовилася. Можливо, тому що це перше її потомство.

[Сусана Посада, співробітниця зоопарку]:
«Команда ветеринарів і фахівців з догляду за тваринами була змушена подбати про дитинча, щоб воно могло нормально розвиватися».

Місяців через два капібару помістять у вольєр з іншою молодою самкою, а поки маля набуває необхідних навичок.

[Сусана Посада, співробітниця зоопарку]:
«Її вихователька робить усе те, що зазвичай робить мати капібари: годує і миє її, грається з нею, навчає плавати й таке інше. Це щоденний процес».

Капібар також називають водосвинками. Ці травоїдні ведуть напівводний спосіб життя. Капібари мешкають на берегах водойм у Центральній і Південній Америці. Ці гризуни охайні й мають спокійний, доброзичливий характер, тому південноамериканці часто тримають їх як домашніх улюбленців. Вони родичі морських свинок.
Коротке посилання на цю сторінку:

Доглядачі колумбійського зоопарку виходили покинуте дитинча капібариМігранти не бояться нового закону Техасу й далі проникають до СШАВірмени протестують проти передання Азербайджану чотирьох сілСтаре місто в Дубровнику хочуть повернути місцевим жителямТепловий стрес охоплює дедалі більше територій ЄвропиГаїті закликає міжнародну спільноту запобігти геноциду в острівній державіКенійські огієки борються порти виселення з прадавнього лісуУ Мексиці на тлі нестачі води розгоряється суперечка через приватні штучні озераСуданці виходять в інтернет через Starlink, оскільки мобільного зв’язку немаєЯк пінгвінів захищають від пожеж на австралійському острові Філіпп

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: