Донедавна ця дівчина працювала фоторедактором у відомій компанії – виробника одягу, а нині робить знімки власних бананових кексів. Десерт, який багатьом припав до смаку, став основним джерелом заробітку Еллі Чернік. Вона готує його зі шкільних років за унікальним рецептом своєї бабусі.
[Еллі Чернік, пекар]:
«Усі нетямилися від захоплення й казали: “Це найкращий банановий кекс, який я куштував. Можна мені рецепт?” Й оскільки я завжди хотіла створити на його основі свій бізнес, то відповідала: “Ні, рецептом не ділитимуся. Я одна такі робитиму».
Для приготування бананового кексу або, як його ще називають, бананового хліба, дівчина використовує головно стиглі банани, борошно, яйця, молоко та масло.
Слава про десерт почала швидко поширюватися, й до Еллі посипалися замовлення. Щоб спілкуватися з клієнтами, вона створила в одній із соцмереж сторінку. Туди вона регулярно викладає фото своїх виробів, приміром кексів, политих шоколадом чи кленовим сиропом.
Кухню Еллі орендує, тож під час пандемії на якийсь час довелося зробити перерву. Та коли кухня знову відкрилася, дівчина стала отримувати таку велику кількість замовлень, що вирішила покинути свою основну роботу й повністю присвятити себе солодкому виробництву.
[Еллі Чернік, пекар]:
«І гадки такої не було, що щодня лише пектиму бананові кекси, але вийшло саме так. Мені подобається робити людей щасливими, і мені до вподоби дивитися, як люди їх залюбки їдять».
Тепер вона готує приблизно по 500 кексів щотижня. Коло 300 розходиться по Мангеттену, а решту розсилає по всій країні.
Коротке посилання на цю сторінку: