19.09.2024
Телеканал NTD

10-річний хлопчик, коли почався локдаун, переселився в намет

10-річний хлопчик, коли почався локдаун, переселився в намет

Цей 10-річний хлопчик з англійського графства Суррей, коли почалася пандемія, вирішив, що йому потрібно більше простору...

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Цей 10-річний хлопчик з англійського графства Суррей, коли почалася пандемія, вирішив, що йому потрібно більше простору. Щойно у Великій Британії оголосили перший локдаун, як він став ночувати не у своїй спальні, а в наметі, який поставив у дальньому кутку саду.

[Фредді Оуен, житель графства Суррей]:
«Перша ніч була досить складною, було незручно. Але потім мені сподобалося. Це весело. Уночі чутно сов, уранці — інших птахів. По намету періщить дощ, чутно вітер».

Його не злякав ні сніг, ні навіть шторм «Ейден», який торік узимку перевернув його намет.

[Фредді Оуен, житель графства Суррей]:
«Я прокинувся від того, що половина мого обличчя була холодною й мокрою. Мені знадобилося коло п’яти хвилин, щоб вилізти з намету. Його повністю зірвало, і він намотався на одну з колон альтанки».

Фредді завдяки своєму проєкту збирає гроші на їжу нужденним. Йому вже дали понад 15 тисяч фунтів стерлінгів (це більш як двадцять із половиною тисяч доларів США).

Шкільних друзів Фредді проєкт теж зацікавив.

[Джеймс Оуен, тато Фредді]:
«У його школі є програма “Спимо не вдома, щоб допомогти”. Але не всі діти сплять на вулиці. Не всі мають потрібне спорядження чи можливість. Хтось просто робить курінь чи спить на дивані».

Щодо Фредді, то цей намет може стати його постійною спальнею. Він каже, що хоче й далі в ньому ночувати навіть після закінчення карантину.
Коротке посилання на цю сторінку:

10-річний хлопчик, коли почався локдаун, переселився в наметСтолиця Колумбії та 11 муніципалітетів починають нормувати водуМітла з пляшок: камбоджієць рятує природу від пластикуООН: дитяча смертність у світі зменшилася до рекордно низького рівняУ Мексиці на тлі нестачі води розгоряється суперечка через приватні штучні озераКовбаса з єнотів — новий делікатес у НімеччиніПольська поліція розганяє фермерів сльозогінним газом та шумовими гранатамиМистецтво допомагає людям із деменцією поліпшити якість життяСпалах лихоманки денге може перешкодити карнавалу в Ріо-де-ЖанейроЯк пінгвінів захищають від пожеж на австралійському острові Філіпп

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: