25.09.2024
Телеканал NTD

Найбільше поле тюльпанів в Азії приваблює туристів до Кашміру

Найбільше поле тюльпанів в Азії приваблює туристів до Кашміру

По-справжньому весняний настрій створює квітуче тюльпанове поле в індійському штаті Джамму і Кашмір. Воно найбільше в..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

По-справжньому весняний настрій створює квітуче тюльпанове поле в індійському штаті Джамму і Кашмір. Воно найбільше в Азії. Щороку сюди приїздять тисячі туристів, аби помилуватися цвітінням.

З нагоди відкриття сезону відвідувань тут проводять фестиваль традиційних танців і музики.

[туристка]:
«Тюльпанове поле — це дуже особливе місце, бо за рік воно відкривається усього на кілька місяців. І такі фестивалі дуже важливі для Кашміру, оскільки повертають нас до нормального життя, сприяють туризму, а ще дають змогу побути серед людей».

[туристка]:
«Тут дуже добре і спокійно. Ми раді, що приїхали».

Мальовниче поле лежить у передгір’ї пагорбів Забарван, і звідси відкривається краєвид знаменитого озера Дал. Якщо не почнуться рясні дощі чи холоди, то тюльпани цвістимуть три-чотири тижні.
Коротке посилання на цю сторінку:

Найбільше поле тюльпанів в Азії приваблює туристів до КашміруВікінги повернулися: на Шетландських островах урочисто спалили дракарКитайські майстри готують повітряних зміїв до видовищного фестивалюФранцузький художник оживив фасад престижного готелю в Ріо-де-ЖанейроОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зими10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: