20.06.2024
Телеканал NTD

На місці аварії потягу на Тайвані з тунелю вдалося витягти понівечений вагон

На місці аварії потягу на Тайвані з тунелю вдалося витягти понівечений вагон

На Тайвані тривають пошукові та відновлювальні роботи на місці катастрофи поїзда. Рятувальники намагаються витягти з тунелю..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

На Тайвані тривають пошукові та відновлювальні роботи на місці катастрофи поїзда. Рятувальники намагаються витягти з тунелю понівечені вагони й водночас шукають тіла загиблих, які, можливо, ще там залишилися. Один із вагонів вдалося дістати.

Як повідомляють, в інциденті, що стався минулої п’ятниці, загинула щонайменше 51 людина. Наймолодшій було 6 років, найстаршій — 79. Більш як 188 дістали тілесних ушкоджень.

Загалом у поїзді, що прямував зі Тайбея до східного міста Тайдун, їхало понад 500 пасажирів. Це був початок довгих вихідних, які влаштовують до свята поминання предків, і багато хто повертався додому або їхав відпочивати. У поїзді були зайняті й «стоячі місця».

Потяг, виїжджаючи з тунелю неподалік від міста Хуалянь, врізався у вантажівку. Як повідомляють, машина опинилася на рейках, випадково з’їхавши з насипу, де був будівельний майданчик.

До міністерства транспорту Тайваню є низка запитань. Зокрема, чому на будмайданчику не було навіть паркана, а також чому було продано так багато квитків на «стоячі місця».

Голова відомства сказав, що готовий відповідати за те, що сталося, і подав у відставку, але її поки не прийняли, бо треба щонайшвидше закінчити роботи на місці аварії.

Це найбільша залізнична катастрофа на Тайвані за останні 70 років.
Коротке посилання на цю сторінку:

На місці аварії потягу на Тайвані з тунелю вдалося витягти понівечений вагонІзраїль убив трьох синів лідера ХАМАСуУрсула фон дер Ляєн може зберегти свою посаду ще на п’ять роківАвстралія незадоволена поясненням Ізраїлю й вимагає покарати винних у загибелі волонтерівВ ООН обговорили переслідування уйгурів, тибетців та практикувальників Фалуньгун у КитаїПожежі в Колумбії президент оголосив стихійним лихомТрьох американських військовиків убито внаслідок атаки дрона в ЙорданіїВибух у ресторані в Китаї: є загиблий та постраждаліТріщина завдовжки 3 км утворилася під час ще одного виверження вулкана в Ісландії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: