25.09.2024
Телеканал NTD

На Тайвані сталася найбільша за 40 років аварія на залізниці

На Тайвані сталася найбільша за 40 років аварія на залізниці

Щонайменше 40 людей загинуло, близько 70 постраждало внаслідок залізничної аварії на Тайвані. У тунелі з рейок..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Щонайменше 40 людей загинуло, близько 70 постраждало внаслідок залізничної аварії на Тайвані. У тунелі з рейок зійшов потяг. Перед цим він, як припускають, врізався у вантажівку.

[пасажирка]:
«Я сиділа біля проходу, і мене кинуло на підлогу».

На Тайвані з нагоди свята поминання предків — Цінмін почалися чотириденні вихідні. Експрес прямував із Тайбея до Тайдуна. Усі місця були зайнятими — у поїзді їхало коло 350 осіб.

Як повідомляють рятувальники, вантажівка, найімовірніше, упала з обриву й так опинилася на рейках. Поїзд врізався в неї, коли виїжджав із тунелю. Аварія сталася о 9-й ранку на східному узбережжі країни, північніше міста Хуалянь.

Пасажирам довелося виходити з тунелю дахом поїзда.

[пасажирка]:
«Ми більше не мали як вибратися, тому довелося залазити на дах поїзда й потім злазити».

З перших чотирьох вагонів евакуювали близько ста осіб. Вагони з п’ятого по восьмий дуже пошкоджені, і до них складно дістатися. Рятувальна операція триває.

Це найбільша залізнична катастрофа у Тайвані за останні 40 років.
Коротке посилання на цю сторінку:

На Тайвані сталася найбільша за 40 років аварія на залізниціІндійські фермери-протестувальники збивають поліційні дрони повітряними зміямиДесятки загиблих: Пакистан накрили рясні снігопади та зливиГаїтяни шукають захисту від банд біля поліційних дільницьВ Улан-Баторі внаслідок вибуху автоцистерни спалахнула багатоповерхівкаЯпонія втратила титул третьої за величиною економіки світуЩе одного імовірного китайського шпигуна заарештували в НімеччиніНімецькі машиністи оголосили найдовший страйк в історії країниБіля парламенту Грузії розганяють демонстрантів, поки всередині обговорюють закон про іноагентівТрьох американських військовиків убито внаслідок атаки дрона в Йорданії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: