23.09.2024
Телеканал NTD

Цапи-серфінгісти навчають каліфорнійських дітей не боятися води

Цапи-серфінгісти навчають каліфорнійських дітей не боятися води

Каліфорнійський серфінгіст Дана Макгрегор завжди любив кататися на хвилях. Та по-справжньому усвідомив своє покликання лише тоді,..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Каліфорнійський серфінгіст Дана Макгрегор завжди любив кататися на хвилях. Та по-справжньому усвідомив своє покликання лише тоді, коли взяв із собою свого вихованця.

Тепер 42-річний чоловік навчає дітей кататися на дошках для серфінгу, а ще допомагає подолати страх води. І компанію йому в цьому складають два його цапи Пісмо і Гровер.

[Дана Макгрегор, серфінгіст із цапами]:
«Насправді, я просто відчуваю, що повинен робити людей щасливішими. Так склалося, що я маю цапів, і я чомусь узяв їх кататися на серфі. Ще так вийшло, що я обожнюю дітей. Усе склалося просто чудово».

Зазвичай Дана приїжджає на пляж із надувним серфом, на якому поміщається не тільки він і його вихованці, але й знайомі з дітьми. Усією компанією вони показують відпочивальникам, як можна весело проводити час.

[Дана Макгрегор, серфінгіст із цапами]:
«Серфінг — це свобода, яку неможливо більше ніде знайти. Це чистий спорт, і він прекрасний. Це катання на хвилях, які дає нам Бог. Це зцілення, радість, свобода й мир».

Діти, які раніше боялися ставати на дошку, легко долають страх.

[Мілея Роббінс, 10-річна відпочивальниця]:
«Було весело. Звісно, зразу трохи страшнувато. Та коли не зупиняєшся, то стає дуже весело».

[Міранда Роббінс, 8-річна відпочивальниця]:
«Весело. Найсмішніше, що спочатку лякаєшся, а потім, коли бачиш, як інші це роблять, то розумієш, що це зовсім не страшно».

Після катання Дана разом із вихованцями влаштовує цілу виставу для публіки.

[Дана Макгрегор, серфінгіст із цапами]:
«Я купив цапа, щоб він з’їв отруйний дуб у мене на задньому дворі. Я вирішив узяти його покататися, і тепер у мене цапи-серфінгісти».

На півночі від Санта-Барбари дана має навчальний табір, де він вчить не лише серфінгу, але й футболу.
Коротке посилання на цю сторінку:

Цапи-серфінгісти навчають каліфорнійських дітей не боятися водиМісто з казки «Тисяча й одна ніч» запрошує на фестиваль у СШАБалабан — душа музичної культури АзербайджануВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в ЛондоніФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуВедмеді, кобили й турки: парад М’ясопуст у чеському селіШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитівОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: