19.05.2024
Телеканал NTD

Для мешканців колумбійського зоопарку провели концерт класичної музики

Для мешканців колумбійського зоопарку провели концерт класичної музики

Зебри, страуси, леви та інші мешканці зоопарку в колумбійському місті Калі дістали можливість послухати класичну музику...

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Зебри, страуси, леви та інші мешканці зоопарку в колумбійському місті Калі дістали можливість послухати класичну музику. Для них грає піаніст Маріо Фернандо Прадо. Він виступає перед тваринами вперше.

[Маріо Фернандо Прадо, піаніст]:
«Я щасливий і задоволений. Грати для тварин дуже цікаво».

Піаніста найняло керівництво зоопарку.

[Сусана Посада, працівниця зоопарку]:
«Різні звуки, які викликають хороші почуття, дуже корисні для тварин. Звісно, усе має бути під контролем і має створювати для них сприятливу й спокійну атмосферу».

Концерт живої музики проходить у зоопарку вперше. Його працівники сподіваються, що цей виступ надихне інших музикантів і співаків.

Зоопарк у Калі працює понад півстоліття. Тут живуть 1200 тварин 180 видів, зокрема ведмеді, тапіри й лемури.
Коротке посилання на цю сторінку:

Для мешканців колумбійського зоопарку провели концерт класичної музикиКарнавал у Венеції може стати «платним»Француженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадомПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівМодний дім Carolina Herrera показав красу як силуВ Італії вимирають газетні кіоски10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: