26.01.2024
Телеканал NTD

Знамените озеро Дал у Кашмірі очищають від сміття й бур’янів

Знамените озеро Дал у Кашмірі очищають від сміття й бур'янів

Десятки волонтерів із різних куточків Джамму і Кашміру зібралися в Срінагарі на озері Дал. Вони очищають..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Десятки волонтерів із різних куточків Джамму і Кашміру зібралися в Срінагарі на озері Дал. Вони очищають його від сміття, водоростей і кореневищ латаття, які шкодять водній екосистемі.

[Мухаммад Акіб Рензу, організатор]:
«Озеро Дал — це серце Срінагара. Якщо Срінагар — це серце Джамму і Кашміру, то Дал — це серце нашого міста».

Озеро Дал — знамените туристичне місце. Щороку сюди приїжджають мандрівники з усієї Індії, а також із-за кордону.

[волонтерка]:
«Для туризму озеро Дал дуже важливе. Можна багато чого не знати, та, якщо озеро в Джамму і Кашмірі буде брудним, про це довідаються всі. Тоді яка від нього користь?»

Джамму і Кашмір раніше називали «Швейцарією Сходу». А Срінагар часто порівнюють із Венецією. І все це завдяки озеру Дал. Воно знамените плавучими садами та розгалуженими каналами.
Коротке посилання на цю сторінку:

Знамените озеро Дал у Кашмірі очищають від сміття й бур’янів200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціонШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитівЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощівНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахЕксклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцямБоснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковамиТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мову

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: