20.01.2024
Телеканал NTD

Квітучі фруктові сади в Іспанії приваблюють туристів

Квітучі фруктові сади в Іспанії приваблюють туристів

Фруктові сади Айтони, що в каталонській провінції Льєйда, убралися в рожеве. Тут, відчувши весну, пишно зацвіли..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Фруктові сади Айтони, що в каталонській провінції Льєйда, убралися в рожеве. Тут, відчувши весну, пишно зацвіли персикові дерева. Своєю мальовничістю вони можуть позмагатися навіть із квітучими сакурами.

Щовесни насолодитися краєвидом сюди приїжджають тисячі туристів.

[турист]:
«Цей чарівний пейзаж немов символізує початок нового циклу. Усі ми сподіваємося почути щось хороше в цьому році, який завдав уже чимало труднощів. Бажаю всім величезного щастя. Ми навчилися цінувати нематеріальне. Наприклад, тепер ми більше цінуємо людей, природу й пейзажі, як ось ці».

Фруктові сади розкинулися на 8500 гектарів. До пандемії під час цвітіння тут організовували всілякі розважальні заходи. Помилуватися персиковими й іншими деревами можна було навіть із повітряної кулі. Зараз тут дозволені піші й велосипедні прогулянки.
Коротке посилання на цю сторінку:

Квітучі фруктові сади в Іспанії приваблюють туристівКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїУ Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового домуДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Найбільша у світі природна ковзанка відкрилась у КанадіЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтва

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: