26.07.2024
Телеканал NTD

Мініпаб на колесах: англійка доставляє напої до дверей клієнтів

Мініпаб на колесах: англійка доставляє напої до дверей клієнтів

Вулицями англійського міста Брайтон їздить мініпаб, причеплений до велосипеда. Його власниця Дженніфер доставляє напої прямо до..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Вулицями англійського міста Брайтон їздить мініпаб, причеплений до велосипеда. Його власниця Дженніфер доставляє напої прямо до дверей клієнтів, бо у звичайному режимі працювати поки не можна.

[Дженніфер Лефт, власниця мініпаба]:
«Спочатку я хотіла купити візок для розвезення молока й вбратися дівчиною-селянкою. Потім думала про візок із морозивом, але зрештою зупинилася на велосипеді».

Дженніфер стала вже чимось на кшталт прикраси міста.

[Дейзі Асквіт, покупниця]:
«Вона блискуча бізнесвумен. Їй вдалося згуртувати нас, і ми почуваємося однією сім’єю. Коли вона їде на велосипеді й везе за собою паб, не можна не усміхатися».

Паб Дженніфер працює з 1850 року й уже пережив пандемію іспанського грипу. Його власниця впевнена: заклад вистоїть і цього разу.
Коротке посилання на цю сторінку:

Мініпаб на колесах: англійка доставляє напої до дверей клієнтівПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого Валентина

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: