29.03.2024
Телеканал NTD

На німецькій фермі дозволяють обніматися з вівцями, щоб забути про самотність

На німецькій фермі дозволяють обніматися з вівцями, щоб забути про самотність

На фермі біля німецького міста Геттінген проходять сеанси зоотерапії. Тутешні вівці допомагають людям хоч ненадовго забути..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

На фермі біля німецького міста Геттінген проходять сеанси зоотерапії. Тутешні вівці допомагають людям хоч ненадовго забути про соцдистанціювання й відірваність від суспільства.

[Лекса Восс, куратор програми зоотерапії]:
«Усе абсолютно безпечно. Я дозволяю людям без нагляду спілкуватися з вівцями. Гостям просто треба подати заявку й дотримуватися всіх запобіжних заходів. А тут вони добре проводять час на природі — далеко від масок і соціального дистанціювання».

Овець можна гладити, а можна просто посидіти на траві, милуючись невеликою отарою. Утім, тварини однаково не залишають людей без уваги.

[гостя ферми]:
«Зараз це дуже актуально, бо ми уникаємо близького контакту з людьми й тримаємося на відстані. Тож це чудово. Знаєте, я часто проходжу повз овечі пасовища, але вівці тікають. А тут усе інакше».

Проводити час із вівцями можна безплатно. Однак гостей просять по змозі вносити пожертви.
Коротке посилання на цю сторінку:

На німецькій фермі дозволяють обніматися з вівцями, щоб забути про самотністьУ Киргизстані відроджують традицію носити жіночий головний убір елечекКонкурс портретного живопису NTD пройшов у Нью-ЙоркуЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюКупання серед криги: незвичайну розвагу пропонують у ШвеціїВ Італії відкрився новий підвісний міст на висоті 175 метрівВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміУ вірменському місті Гюмрі ще не перевелися коваліВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 років

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: